Теплостійкі харчові лотки трансформуються і адаптуються до різної температури, як низької, так і високої, і безпечні для приготування їжі при температурі до +190 ° C.
Розміри і форми: Безліч різних розмірів і форм
Кольори:
Опис:
Витримують температуру від -40 ° C до +190 ° C і на відміну від металевих, придатні для мікрохвильових печей.
Зручні для заморожування, приготування і розігрівання їжі.
Ідеально підходять для використання в мікрохвильових печах, підігрівальних шафах і мармитах.
Стандартний фланець (1,27 см) забезпечує точну відповідність відділенням обробних столів і мармітів.
Плоскі кришки - пропонуються кришки до лотків всіх розмірів.
Кришки з ручкою - формована ручка забезпечує надійний захват. Спеціальна форма дозволяє сушити без залипання, що забезпечує гігієнічність. Можна користуватися в чорному кольорі, що допомагає блокувати світло, скорочуючи знебарвлення м'яса і сиру.
Кришки з виїмкою і ручкою - кришки з виїмкою дозволяють залишатися на лотку і не стикатися на потенційно забруднених прилавках. Включає отвір під стрижень для санітарної сушки.
Герметичні кришки - створені для полікарбонатних, а також і напівпрозорих харчових лотків; герметичні кришки мають внутрішню герметизацію, яка забезпечує чудовий захист від витіку рідин і продовжує термін придатності продуктів до 3 днів.
Кришки FlipLid® - відкидаються кришки, що полегшують доступ до вмісту. Дозволяють запобігати висихання інгредієнтів, що підвищує вихід продукції. Сприяють запобіганню перехресному контакту.
Кришки FlipLid® з виїмкою - кришка, що відкидається з виїмкою для ручки ложки, що залишається всередині, коли кришка закривається.
Кришки GripLid® - вплавлена поліуретанова прокладка кришки охоплює стінки харчового лотка, сприяючи запобіганню розливів рідин і перехресного забруднення продуктів.
Продукція занесена в список компанії NSF International, незалежної неприбуткової організації, яка проводить сертифікацію продуктів, що відповідають її критеріям очистки і санітарним вимогам.
Відповідність вимогам
Розроблено для того, щоб запропонувати підприємствам громадського харчування вироби фірми Cambro, що допомагають виконувати вимоги щодо безпечного поводження з харчовими продуктами.