5 порад при виборі професійних гастроємностей
Для кожного кухаря гастроємності є незамінним інструментом на кухні. Вони використовуються для зберігання, транспортування та приготування страв, тому їх якість і надійність мають величезне значення. Вибір правильної гастроємності може вплинути на ефективність роботи кухні та якість приготованих страв. Ось десять порад, які допоможуть зробити правильний вибір.
1. Матеріал
Всі ми звикли до класичних гастроємностей з нержавійки, але на даний час це вже вчорашній день. Сучасний якісний полікарбонат може, практично не поступаючись за міцністю, перевершувати нержавіючу сталь практично за всіма показниками, при цьому залишаючись у тій же ціновій категорії і моючи значно меншу вагу. Ємності з полікарбонату дуже міцні, не вступають в реакцію навіть з агресивними кислотами, прозорі варіанти полегшують ідентифікацію вмісту, найкраще серед усіх матеріалів утримують температуру страви, не іржавіють, не деформуються з часом.
Не слід плутати полікарбонат з меланіном. Меланін хоч і виглядає дуже схоже, але це бюджетний і скудний за характеристиками матеріал, який миттєво дряпається та починає вступати в реакцію з продуктами у місцях подряпин. Крім того він набагато більш крихкий, тому середній час життя такої гастроємності буде в рази нижче, ніж у полікарбонату.
Але дуже важливо розуміти, що полікарбонат може бути геть різним за своїми властивостями. Розроблений та запатентований компанією CAMBRO полікарбонат Camwear є надміцним (гарантія в 2 роки доводить впевненість виробника, що на продукції CAMBRO ви не побачите ні тріщин ні сколів), витримує перепади температур від -40 ℃ до +99 ℃, що робить його ідеальним вибором для зберігання та транспортування продуктів.
Для кожного кухаря гастроємності є незамінним інструментом на кухні. Вони використовуються для зберігання, транспортування та приготування страв, тому їх якість і надійність мають величезне значення. Вибір правильної гастроємності може вплинути на ефективність роботи кухні та якість приготованих страв. Ось десять порад, які допоможуть зробити правильний вибір.
1. Матеріал
Всі ми звикли до класичних гастроємностей з нержавійки, але на даний час це вже вчорашній день. Сучасний якісний полікарбонат може, практично не поступаючись за міцністю, перевершувати нержавіючу сталь практично за всіма показниками, при цьому залишаючись у тій же ціновій категорії і моючи значно меншу вагу. Ємності з полікарбонату дуже міцні, не вступають в реакцію навіть з агресивними кислотами, прозорі варіанти полегшують ідентифікацію вмісту, найкраще серед усіх матеріалів утримують температуру страви, не іржавіють, не деформуються з часом.
Не слід плутати полікарбонат з меланіном. Меланін хоч і виглядає дуже схоже, але це бюджетний і скудний за характеристиками матеріал, який миттєво дряпається та починає вступати в реакцію з продуктами у місцях подряпин. Крім того він набагато більш крихкий, тому середній час життя такої гастроємності буде в рази нижче, ніж у полікарбонату.
Але дуже важливо розуміти, що полікарбонат може бути геть різним за своїми властивостями. Розроблений та запатентований компанією CAMBRO полікарбонат Camwear є надміцним (гарантія в 2 роки доводить впевненість виробника, що на продукції CAMBRO ви не побачите ні тріщин ні сколів), витримує перепади температур від -40 ℃ до +99 ℃, що робить його ідеальним вибором для зберігання та транспортування продуктів.
2. Зручність у догляді
Щоб гастроємність було зручно мити, сушити, зберігати та штабелювати, вона повинна відповідати кільком важливим критеріям:
· Гладка поверхня: матеріал гастроємності повинен бути гладким і не пористим, щоб залишки їжі не прилипали і її було легко мити.
· Стійкість до високих температур: гастроємність повинна витримувати високі температури під час миття в посудомийній машині.
· Стійкість до хімічних засобів: важливо, щоб матеріал не руйнувався під дією миючих засобів і дезінфектантів.
· Зручна форма: гастроємність повинна мати зручну форму для штабелювання, щоб можна було легко розміщувати одну на одну, не займаючи багато місця.
· Сушіння: наявність ребер на дні для легшого стікання води під час сушіння.
· Легкість та міцність: легкий, але міцний матеріал, який не піддається деформації та витримує багаторазове використання.
· Універсальні розміри: стандартизовані розміри, щоб гастроємності можна було зручно зберігати і використовувати в різних видах обладнання та шафах.
3. Безпека
Нечистоплотні виробники, намагаючись знизити собівартість продукції, в першу чергу починають економити на сировині. Купляючи несертифіковану продукцію маловідомого виробника, ви ризикуєте придбати гастроємності, що були виготовлені зі вторинної сировини невідомого походження. Звісно такі ємності не можуть зберегти якості та характеристики виробів з якісної сировини, а можуть бути і небезпечними для здоров’я.
CAMBRO використовує виключно преміальну первинну сировину, що проходить перевірку на декількох етапах. Щоб бути впевненим в безпечності тієї чи іншої продукції, що використовується для контакту з їжею, найкращий варіант обрати виробника, продукція якого пройшла сертифікацію в незалежній авторитетній організації з контролю якості. Найсуворіша і найавторитетніша така організація NSF, сертифікувала всі гастроємності CAMBRO, що можна перевірити на їх офіційному сайті (https://www.nsf.org/certified-products-systems). Звісно гастроємності CAMBRO також відповідають стандартам НАССР, а ще одобрені для використання американським FDA.
Щоб гастроємність було зручно мити, сушити, зберігати та штабелювати, вона повинна відповідати кільком важливим критеріям:
· Гладка поверхня: матеріал гастроємності повинен бути гладким і не пористим, щоб залишки їжі не прилипали і її було легко мити.
· Стійкість до високих температур: гастроємність повинна витримувати високі температури під час миття в посудомийній машині.
· Стійкість до хімічних засобів: важливо, щоб матеріал не руйнувався під дією миючих засобів і дезінфектантів.
· Зручна форма: гастроємність повинна мати зручну форму для штабелювання, щоб можна було легко розміщувати одну на одну, не займаючи багато місця.
· Сушіння: наявність ребер на дні для легшого стікання води під час сушіння.
· Легкість та міцність: легкий, але міцний матеріал, який не піддається деформації та витримує багаторазове використання.
· Універсальні розміри: стандартизовані розміри, щоб гастроємності можна було зручно зберігати і використовувати в різних видах обладнання та шафах.
3. Безпека
Нечистоплотні виробники, намагаючись знизити собівартість продукції, в першу чергу починають економити на сировині. Купляючи несертифіковану продукцію маловідомого виробника, ви ризикуєте придбати гастроємності, що були виготовлені зі вторинної сировини невідомого походження. Звісно такі ємності не можуть зберегти якості та характеристики виробів з якісної сировини, а можуть бути і небезпечними для здоров’я.
CAMBRO використовує виключно преміальну первинну сировину, що проходить перевірку на декількох етапах. Щоб бути впевненим в безпечності тієї чи іншої продукції, що використовується для контакту з їжею, найкращий варіант обрати виробника, продукція якого пройшла сертифікацію в незалежній авторитетній організації з контролю якості. Найсуворіша і найавторитетніша така організація NSF, сертифікувала всі гастроємності CAMBRO, що можна перевірити на їх офіційному сайті (https://www.nsf.org/certified-products-systems). Звісно гастроємності CAMBRO також відповідають стандартам НАССР, а ще одобрені для використання американським FDA.
4. Гарантія
Не слід довіряти на слово. Перевіряйте наявність офіційної гарантії від виробника. Також рекомендуємо перевіряти наявність заявлених сертифікатів.
CAMBRO пропонує 2 роки пропорційної гарантії на гастроємності з Camwear. Це свідчить про впевненість у якості своєї продукції та забезпечує додатковий захист для покупця.
5. Вартість
Кожен повинен розуміти, що робота з дешевою продукцією завжди несе в собі ризики. Нечистоплотні виробники економлять на сировині, що знижує довговічність продукції. Строк служби таких гастроємностей може бути дуже коротким, і економія виявиться ефемерною. Вибираючи гастроємності з полікарбонату Camwear від CAMBRO, ви отримуєте продукцію, яка прослужить довго та виправдає кожну витрачену гривню.
Обираючи гастроємності, пам'ятайте, що якість і надійність завжди повинні бути на першому місці. Це забезпечить ефективну роботу вашої кухні та задоволення клієнтів.
Не слід довіряти на слово. Перевіряйте наявність офіційної гарантії від виробника. Також рекомендуємо перевіряти наявність заявлених сертифікатів.
CAMBRO пропонує 2 роки пропорційної гарантії на гастроємності з Camwear. Це свідчить про впевненість у якості своєї продукції та забезпечує додатковий захист для покупця.
5. Вартість
Кожен повинен розуміти, що робота з дешевою продукцією завжди несе в собі ризики. Нечистоплотні виробники економлять на сировині, що знижує довговічність продукції. Строк служби таких гастроємностей може бути дуже коротким, і економія виявиться ефемерною. Вибираючи гастроємності з полікарбонату Camwear від CAMBRO, ви отримуєте продукцію, яка прослужить довго та виправдає кожну витрачену гривню.
Обираючи гастроємності, пам'ятайте, що якість і надійність завжди повинні бути на першому місці. Це забезпечить ефективну роботу вашої кухні та задоволення клієнтів.